Nejkomplexnější sommelierský kurz, kde ochutnáte více než 200 vzorků typických vín a destilátů z nejvýznamnějších světových oblastí včetně ČR, zažijete snoubení jídla s víny a naučíte se rozumět vínu.
Kurz je akreditován Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky pro profesní obor Sommelier.
…
Výuku vede @Ivo Dvořák, viceprezident Asociace sommelierů ČR, jeden z největších odborníků v oboru s autorizací Ministerstva pro místní rozvoj ČR pro vzdělávání v oboru Sommelier.
….
CO ZÍSKÁTE?
Komplexní vzdělání v oboru Sommelier včetně prezentačních dovedností.
Úspěšný absolvent závěrečné zkoušky získá titul CERTIFIKOVANÝ SOMMELIER.
Členství v Asociaci Sommelierů ČR na aktuální kalendářní rok zdarma. V rámci členství v ASČR je člen oprávněn zdarma navštívit 9 vzdělávacích seminářů pořádaných ASČR.
Předplatné časopisu Wine & Degustation.
Skripta, učební materiály.
….
CO VÁS ČEKÁ?
6 dnů intenzivního, teoretického i praktického vzdělávání.
Exkurze do vinice.
Praktická degustace – přes 200 vzorků vín z nejvýznamnějších oblastí světa, degustace piva, destilátů, sýrů, čokolády.
Servis vína a netradiční způsoby otvírání láhve.
Praktický nácvik rozpoznávání chutí a vůní „na slepo“.
Praktické gastronomické snoubení pokrmů s vínem.
Naučíte se, jak popsat víno a prezentovat jej.
….
CO OCHUTNÁTE?
Degustace vína
Přes 200 vzorků typických vín z nejvýznamnějších oblastí včetně Grand Cru, Grand Cru Classé, DOCG atd.
Typické odrůdy ČR
Ušlechtilé odrůdy světa
Přírodní, autentická vína
Degustace piva
Tradiční piva, pivní speciály
Degustace destilátů
Klasické ušlechtilé destiláty
Snoubení pokrmů s vínem 6 tříchodových obědů, 3 čtyřchodové večeře
Snoubení víno & sýry, snoubení víno & čokoláda
TERMÍN:
11. 2. 2022 – 13. 2. 2022
25. 2. 2022- 27. 2. 2022
(2 prodloužené víkendy)
místo konání: Hotel Kurdějov
CENA: 29.900 Kč
PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE NÍŽE