Historie vín

Historie vín

Historie vína

v České republice

říše římská

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

Personal Development Mind Map Diagram Brainstorm - Historie vín
druhy vín

Karel IV.

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

Rudolf II.

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

druhy vín
Personal Development Mind Map Diagram Brainstorm - Historie vín

18. století

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

19. - 20. století

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

Personal Development Mind Map Diagram Brainstorm - Historie vín
Personal Development Mind Map Diagram Brainstorm - Historie vín

Současnost

Vína můžeme dělit dle různých kritérií do několika samostatných  skupin, např. dle barvy, dle druhu odrůdy a vyzrálosti hroznů či dle způsobu výroby.

Základním dělením vín v České republice je rozdělení do základních kategorií na tiché, perlivé, šumivé, likérové a aromatizované. 

 

en_GBEN